Bestil en rundvisning

En vigtig del af vores arbejde er at fortælle om spildevandets vej og om, hvordan vi renser vandet. Derfor er vi meget glade for, at vi hvert år får besøg af en lang række skoleklasser, foreninger og andre grupper af interesserede kunder.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad BlueKolding gør for dig og miljøet? Så book en rundvisning, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på vores anlæg og systemer.
Rundvisningen foregår på vores centralrenseanlæg, Stenderupvej 95, 6091 Bjert og varer ca. 1½ time. Ønsker I derudover ekstra teori i vores mødelokale på anlægget, skal I afsætte 2-2½ time i alt. Der er plads til maks. 20 på hvert hold.

Udfyld formularen herunder med så mange oplysninger som muligt. Jo mere, du fortæller os, jo bedre oplevelse kan vi give jer, når I besøger os.

På billedet ses centralrenseanlægget i Agtrup, hvor der bliver etableret nye bassiner, der i alt kan rumme 14 mio. liter. Bassinerne skal håndtere de stigende vandmængder, der i fremtiden bliver pumpet ud til rensning på anlægget.