Slide

BlueLearning

Meld flytning, tilmeld PBS,
se dit forbrug og meget mere.

Velkommen til BlueLearning.

Her finder du videoer og andet materiale, som forklarer, hvad BlueKolding laver, og hvorfor vi gør det. BlueLearning er både for skoleelever, lærere og for andre, der gerne vil vide mere om BlueKoldings miljø-, energi- og klimaarbejde. 

Siden er under opbygning, og vi vil løbende tilføje mere indhold. Sig gerne til, hvis du har gode idéer og husk også at følge med på Facebook

Vælg en af undersiderne for at se vores undervisningsmateriale

Vi arbejder for en verden, hvor intet går til spilde

Se filmen om BlueKoldings arbejde for en verden, hvor intet går til spilde. Du kan også se, hvor mange kilometer kloakrør, der løber under Kolding Kommune, hvor mange milliarder (!) liter vand, vi renser hvert år, og ikke mindst hvad vi bruger vandet og energien til.

BlueKolding er dit miljø-, energi- og klimaselskab

Hos BlueKolding arbejder vi for en sund, ren og klimasikker kommune – og en verden, hvor intet går til spilde. Vi er dem, der sørger for, at du kan komme af med dit spildevand og med det regnvand, der falder på din grund. Vi udnytter energien og processerne med at rense spildevandet til at producere rent vand, el og varme. Læs mere om, hvorfor vi hedder BlueKolding, og om hvordan vi arbejder for, at intet går til spilde.

Bestil en rundvisning

Er du interesseret i at vide mere om, hvad BlueKolding gør for dig og miljøet? Så book en rundvisning, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på vores anlæg og systemer.