BlueLearning lanceret

BlueKolding har lanceret sin nye undervisningsportal BlueLearning. BlueLearning er et undervisningstilbud til institutioner i Kolding Kommune, som ønsker et forløb, der går udover den rundvisning, vi plejer at tilbyde.

I BlueKolding kæmper vi for en verden, hvor intet går til spilde, og vi forsøger at inspirere andre til at gøre det samme. Dette, sammen med det faktum at ungdommen er fremtiden, er årsagen til, at vi har skabt BlueLearning, som er et gratis undervisningstilbud til institutioner i Kolding kommune fra børnehave til gymnasium. Tilbuddene er gratis at benytte sig af, og derudover er alle interesserede velkomne til at bruge vores materialer til undervisning.

Her i den spæde start er forløbet et ”gør det selv tilbud” ude på skolerne og institutionerne, men målet er at kunne gennemføre hele forløbet på BlueKolding centralrenseanlæg i Agtrup. Materialet er blevet til efter inspirationsture til blandt andre Provas og Kloaklab, og det koncentrerer sig i første omgang om spildevandsrensning. Til opgaverne er der udarbejdet små videoer, hvor BlueKoldings ansatte fortæller om spildevandshåndtering i de forskellige faser.

I kan se BlueLearning-siden her:  https://bluekolding.dk/om-bluekolding/bluelearning/