BlueKolding har deltaget i Tæl Skridt – et godt initiativ for et sundt arbejdsmiljø

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne med et mål om at få mere bevægelse, socialt samvær, sundere vaner og lidt hyggelig konkurrence ind i arbejdsdagen.

En kampagne varer to uger, og her skal deltagerne minimum gå 10.000 skridt om dagen. Koldings Kommunes Fritids- og idrætsafdeling inviterede BlueKolding med denne gang, og vi har taget imod med stor begejstring.
Vi har de seneste 2 uger gået 3.857.884 skridt med et gennemsnit på 13.178 skridt pr. deltager pr. dag – vi er altså mere end i mål. Tilbuddet om at deltage har været frivilligt for hver medarbejder og er blevet mødt af stor opbakning. Samtlige har som minimum gået det planlagte antal skridt. BlueKoldings absolutte topscorer var vores kollega Robert, som i gennemsnit har gået 21.994 skridt om dagen!

Initiativer som Tæl Skridt passer godt til BlueKolding. Vi er nemlig arbejdsmiljøcertificerede og har fokus på psykisk arbejdsmiljø og sundhedsfremme med bl.a. ugentlig motionstime og frugtordning. Vi ser det som investering, der betaler sig i form af mindre sygefravær og gladere og mere effektive medarbejdere. Det kommer både BlueKoldings ansatte og vores kunder til gode.

BlueKoldings hold ’BlueWalking’ kom på en flot 11-plads ud af over 40 hold.