Administrationen arbejder hjemme, og møder foregår online

BlueKolding har valgt endnu en gang at sende de administrative medarbejdere hjem at arbejde pga. den nuværende Covid-19 situation. Driften fortsætter dog som hidtil.

På baggrund af de nyeste retningslinjer for private og offentlige arbejdspladser har BlueKolding valgt endnu en gang at sende de administrative medarbejdere hjem at arbejde. Vores driftsfolk sørger naturligvis for, at kloakker og renseanlæg fungerer, som de skal, og vores anlægsarbejder fortsætter også upåvirket.

Fredag den 18. september sendte statsminister Mette Frederiksen endnu en gang medarbejdere på landets private og offentlige arbejdspladser hjem for at arbejde i videst muligt omfang. Det gælder også BlueKoldings administrative medarbejdere, og derfor er det ikke muligt at komme i direkte kontakt med os på kontoret i Kolding Åpark 3. Hvis du har brug for at få fat på vores økonomiafdeling eller andre i vores administration, er du nødt til at ringe på 7636 3636 eller sende os en mail på kontakt@bluekolding.dk.

Hvis du som kunde eller samarbejdspartner har møder med BlueKolding i foreløbig de kommende to uger, vil du høre fra os. Vi bestræber os på så vidt muligt at afholde møderne som planlagt, men det kræver, at det enkelte møde kan foregå online.

Vores driftsfolk, som sørger for at holde kloakker og renseanlæg kørende, arbejder videre, som de plejer. Det samme gælder de entreprenører, som arbejder på vores forskellige anlægsprojekter rundt omkring i Kolding Kommune.

Ændringerne træder i kraft i dag, mandag den 21. september, og gælder foreløbig indtil mandag den 19. oktober.

Coronavirus