500 fik en Lokumsaftale på Kulturnatten

BlueKolding havde travlt på Kulturnatten 2016, og det skyldtes hverken regn eller oversvømmelser. Vejret var upåklageligt, og derfor var der masser af mennesker i gaderne.

BlueKolding havde travlt på Kulturnatten 2016, og det skyldtes hverken regn eller oversvømmelser. Vejret var upåklageligt, og derfor var der masser af mennesker i gaderne. Det gjaldt også ved åen, hvor BlueKolding uddelte Lokumsaftaler, og på store plakater viste eksempler på de mest utrolige ting, folk har skyllet ud i toilettet. Billeder af katte, jeans osv. gav anledning til mange diskussioner og bemærkninger a la “Det kan simpelthen ikke passe. Det er der ikke nogen, der har gjort.”

Men det er der. Mindre kan dog også bidrage til at ødelægge kloakkerne. Det gælder eksempelvis vatpinde, éngangsvaskeklude, hygiejnebind og kondomer. Og Lokumsaftalen handler netop om at gøre opmærksom på, at kun det, man har spist eller drukket først, hører hjemme i toilettet. Og så selvfølgelig toiletpapir. I løbet af bare 4 timer, måtte BlueKolding melde alt udsolgt. Da var de 500 Lokumsaftaler, som var pakket og medbragt til lejligheden, nemlig uddelt.

De, der vælger at returnere Lokumsaftalen til BlueKolding i underskrevet stand, deltager i to årlige lodtrækninger om en biograftur for fire personer samt et skybrudstjek af deres ejendom. Hvis du ikke fik en trykt udgave af Lokumsaftalen med hjem på Kulturnatten, kan du finde og udfylde den her på hjemmesiden og dermed deltage i de to årlige lodtrækninger.

Lokumsaftale kulturnatten