Slide

Børnehave og indskoling

Hej og velkommen til. BlueKolding er hele Kolding Kommunes forsyningsselskab. Vi renser kommunens spildevand, leverer vand i Christiansfeld, og så producerer vi strøm og leverer varme ved at udnytte ressourcerne fra spildevandet. 

Vi kæmper for en verden, hvor intet går til spilde, og vi forsøger at inspirere andre til at gøre det samme. For at nå ud til flest mulige, har vi blandt andet skabt BlueLearning, som er et gratis undervisningstilbud til institutioner i Kolding kommune fra børnehave til gymnasium. I er velkommen til at bruge materialerne på siden i undervisningen. I er også meget velkommen til at  kontakte os for at få en rundvisning eller et undervisningsforløb. 

Har du spørgsmål til opgaverne eller forløbende så send en mail til lalc@BlueKolding.dk 

Toiletrejsen

Det er rigtig skidt at komme de forkerte ting i toilettet, da det kan have store konsekvenser for livet i vandet og for omverdenen. Heldigvis er der to toiletsuperhelte i BlueKolding, som hjælper med at passe på kloakken. Du kan møde dem her i vores fortælling Toiletrejsen, hvor du kan læse om deres bedrifter, men også hvad du kan gøre for at hjælpe vandet på vej. 

Du finder bogen som PDF lige her: Toiletrejsen.PDF

Er I en institution, som ønsker at få nogle fysiske bøger tilsendt, eller ønsker I et forløb om vandets vej og BlueKoldings arbejde (i børnehøjde) så send en mail til lalc@bluekolding.dk

Her kan du finde sjove opgaver fra toiletrejsen-universet

Farvelæg-opgaver

I skraldespanden eller toilettet?

Hjælp pøllen med at finde vej