Vigtig information til samarbejdspartnere på BlueKoldings byggepladser

Nedenstående mail er udsendt torsdag den 12. marts til de entreprenører, der arbejder på BlueKoldings byggepladser

I forlængelse af den interne orientering til BlueKoldings medarbejdere, som I modtog kopi af i går, følger her en specifik melding til jer eksterne samarbejdspartnere, der arbejder på BlueKoldings byggepladser.

Som udgangspunkt forventer vi, at arbejdet på vores byggepladser fortsætter – naturligvis med behørig respekt og hensyntagen til de anbefalinger og påbud, der kommer fra myndighederne. Vi opfordrer kraftigt til, at I organiserer og udfører arbejdet i overensstemmelse med disse anbefalinger og påbud, men vi understreger samtidig, at ansvaret for det, og for jeres medarbejdere, naturligvis er jeres ansvar. Vi har fuld tillid til, og respekt for, jeres sunde fornuft og dømmekraft. Det betyder også, at vi naturligvis vil respektere, hvis I vælger at sende jeres medarbejdere hjem.

Vores tilsyn med byggepladserne kommer til at fortsætte i det omfang, I fortsætter jeres arbejde, men vi kommer naturligvis til at tage de nødvendige forholdsregler som for eksempel at holde ekstra afstand til personer pladsen.

Denne orientering bliver også lagt på forsiden af vores hjemmeside, bluekolding.dk, som vi i øvrigt opfordrer jer til at holde øje med. Her kan I også følge med i, hvad vi melder ud til vores øvrige samarbejdspartnere og til vores kunder

Hvis I har spørgsmål, er I som altid velkomne til at kontakte jeres sædvanlige kontaktperson hos BlueKolding.

God dag derude – og pas godt på jer selv og hinanden.