Vamdrup Skole var ved at drukne i gode idéer

Der sker noget magisk, når man giver børn og unges kreativitet frit spil. Det beviste eleverne på Vamdrup Skole, da de i uge 46 var en del af den Globale Entreprenørskabsuge. Se billedgalleriet med deres fantastiske projekter.

Hele ugen arbejde eleverne på Vamdrup Skole med at løse rigtige problemer for rigtige mennesker. Flere virksomheder og enkeltpersoner havde stillet udfordringer til skolens forskellige årgange, og eleverne brugte 1925-Modellen som idégenererings-og procesværktøj. BlueKolding havde stillet to udfordringer:

  1. Hvordan sikrer vi, at alle elever har lyst til at gå på toilettet, når de har brug for det – også i skoletiden?
  2. Hvordan undgår vi vatpinde (og andet, der ikke hører hjemme der) i toilettet?

1. og 7. årgang arbejdede med idéer til at gøre skolens toiletter mere indbydende. 9. årgang med idéer til at undgå vatpinde i toilettet. Herunder kan du se en række billeder fra fredagen, da eleverne præsenterede deres projekter, og der var mange gode imellem. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

BlueKolding ser i øjeblikket nærmere på, hvilke af elevernes idéer, der eventuelt kan give inspiration til virkelige projekter. Tak for inspirationen til de engagerede og fantastiske unger og tak til lærere og andre, som holdt styr på løjerne og var med til at sikre, at der kom spændende resultater ud af det hele.