Anlægsarbejder i Jordrup og Bramdrupdam

Ferien er forbi, og i de kommende dage kører BlueKolding det tunge skyts i stilling. I Jordrup bliver der gravet ud til en ny hovedpumpestation, og i Bramdrupdam skal et gammelt spildevandsbassin brydes ned for at give plads for et nyt.

Lidt ekstra larm i gaden og tungere trafik end normalt. Det er, hvad beboerne omkring Knudsbølvej i Jordrup og Paabyvej i Bramdrupdam må belave sig på i de kommende dage.

Ny hovedpumpestation i Jordrup

Tirsdag den 9. og onsdag den 10. august bliver der gravet ud til en ny hovedpumpestation ved det gamle renseanlæg på Knudsbølvej i Jordrup. Arbejdet er en del af forberedelserne til nedlæggelsen af renseanlægget. Når det sker, skal spildevandet i stedet kunne pumpes til centralrenseanlægget, og det kræver en ny pumpestation. Arbejdet betyder, at både blokvogne og en mobilkran skal til og fra Jordrup i de kommende dage.

Gammelt bassin i Bramdrupdam skal væk

I Bramdrupdam skal et gammelt åbent spildevandsbassin fjernes og erstattes af et nyt med overdækning. I de kommende to uger bliver det gamle bassin nedbrudt og betonen fra bassinet bliver kørt væk, og det kommer naturligvis til at kunne både høres og ses. Beboerne kan dog glæde sig til, at det nye, lukkede bassin er på plads.

Husk, at du kan følge BlueKolding på Facebook, hvor du også kan følge med i disse og vores andre projekter. Du er naturligvis også velkomne til at kontakte os på kontakt@bluekolding.dk og telefon 76 36 36 36, hvis du har spørgsmål.