Ta’ cyklen den 5. august og støt Børneafdelingen

Den tredje udgave af BlueBiking ruller den 5. august 2017. Alle kan være med, og overskuddet går denne gang til Børneafdelingen på Kolding Sygehus.

For de ansatte på Børneafdelingen på Kolding Sygehus handler hverdagen først og fremmest om at sætte sig ned og helt bogstaveligt møde både børnene og deres forældre i øjenhøjde. Og så handler det om at kunne tilbyde lidt ekstra, der gør, at børnene ikke oplever Kolding Sygehus som noget skræmmende, men som noget rart.

Overskuddet fra BlueBiking 2017 går netop til at hjælpe personalet på Børneafdelingen med at kunne tilbyde børnene noget ekstra, der kan flytte fokus fra sygdom og behandlinger.

“Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Vi ved ikke præcis, hvad pengene kommer til at gå til, men det bliver helt sikkert noget, der kan aktivere børnene fysisk. Måske bliver det nogle moon cars eller andre legeredskaber til vores udendørs legeplads. Det kunne også være nogle cykler til afdelingen. Vi har nemlig så brede gange, at man gerne må cykle indenfor,” fortæller lederes af afdelingen, oversygeplejerske Edel Kirketerp.

Speciallæge Jesper Fenger-Grøn er med på Børneafdelingens eget cykelhold, Team Rumle, der også deltager i BlueBiking. Han glæder sig også – både til cykelløbet og til de penge, der kan give børnene på afdelingen nogle nye oplevelser:

“Vi gør rigtig meget ud af at få børnene til at føle sig godt tilpas. Det handler både om den måde, vi taler og opfører os på, og om de ting vi ellers kan tilbyde dem,” siger han.

BlueBiking 2017 ruller den 5. august, og alle er velkomne til en smuk cykeltur omkring Kolding i den gode sags tjeneste.

På billederne kan du se oversygeplejerske Edel Kirketerp og Jesper Fenger-Grøn i Team Rumle-outfit. Meld dig til BlueBiking og se, om du kan køre fra ham.

Du kan se mere på BlueBikings Facebookgruppe. Her finder du også links til tilmelding og mere information om de fire forskellige cykelruter.