Pas på, hvis du cykler til Fynslundskolen

Det plejer at være togpassagerer og bilister på motorvejen, der kan risikere længere rejsetid i morgen- og eftermiddagstrafikken. Men i den kommende måneds tid skal de børn og voksne, der plejer at cykle til Fynslundskolen lægge nogle minutter til cykelturen.

En del af den sti, som mange af dem benytter til og fra skole er nemlig dækket af store jernplader fra den 18. april til 12. maj, fordi BlueKolding skal arbejde på det regnvandsbassin, der ligger nær skolen. Jernpladerne er nødvendige for, at lastbiler kan køre til og fra bassinet, hvor vi arbejder.

Det er for farligt at lade børnene cykle ad andre veje til skolen, men vi er nødt til at bede om, at børnene stiger af cyklen og trækker på den strækning af stien, hvor vi har lagt jernplader ud. Dels for at kunne passe ekstra godt på, når der også kører lastbiler på strækningen, dels fordi jernpladerne bliver meget glatte, når de er våde.

HVORFOR GØR VI DET?
Arbejdet med bassinet er nødvendigt for at sikre, at vi kan holde vand tilbage, når der er skybrud og kraftig regn. Det gør vi for at forhindre kloaksystemet i at blive oversvømmet, hvilket kan føre til både oversvømmelser og overløb af urenset spildevand.

Vi håber, at I har forståelse for arbejdet, og at I vil hjælpe med at passe godt på både jer selv og hinanden, når I færdes på stien.

HVEM KAN JEG KONTAKTE?
Hvis du har spørgsmål til arbejdet, er du velkommen til at kontakte Steffen Meilandt Holm, BlueKolding, på 76 36 36 16.

Du kan følge med i dette og andre BlueKolding projekter ved at følge os på facebook.com/bluekolding.