Kør Kolding rundt på cykel og gør en go’ gerning

Der er mulighed for både motion og frisk luft, når sidste års succes, motionscykelløbet, Tour de Spildevand, gentages den 6. august. med fire forskellige cykelruter i Koldings smukke natur. I år hedder arrangementet BlueBiking, fordi Kolding Spildevand har skiftet navn til BlueKolding. Formålet er at give familier og motionister en god natur- og motionsoplevelse og samtidig samle penge ind til Kolding Julemærkehjem.

Sidste år cyklede en stor gruppe koldingensere penge hjem til Kolding Julemærkehjem under event-titlen Tour de Spildevand. Siden da har Kolding Spildevand, der er en af arrangørerne, skiftet navn til BlueKolding, og derfor hedder arrangementet i år BlueBiking.

BlueBiking – de fire ruter

De fire ruter har alle start ved BlueKolding i Kolding Åpark 3, hvor BlueMarket også bliver afholdt, og snor sig så ad forskellige veje gennem den smukke natur omkring Kolding. Der er tre ruter for mountainbikes og en for racercykler. De fire ruter er:

15 km: Til Rensningsanlægget på Stenderupvej i Agtrup og gennem skoven til Agtrup Midtskovvej, hvorfra Midtskovvejen følges til Fjordstien over Rebæk tilbage til Kolding Åpark. Der er et ophold på rensningsanlægget, hvor deltagerne får lidt at vide om, hvad der sker på anlægget. Turen kan cykles på mountainbike eller almindelig cykel.

23 km: En guidet tur rundt om Kolding på skovstier. Der er et stop ved Harteværket, hvor en stedkendt vil fortælle lidt om området og historien. Turen kan kun cykles på mountainbike.

35 km: Samme indhold som turen på 23 km.

50 km: En superflot rute, som ikke er afmærket, men alene køres efter GPS (Garmin). Der er præmier til de tre hurtigste tilbage i mål. Udelukkende for racercykel.

Priserne for at deltage er 50,- for 15 km på mountainbike/alm. cykel, 75,- for 23 km på mountainbike, 100,- for 35 km på mountainbike og 125,- for 50 km på racercykel. Pengene går naturligvis ubeskåret til Kolding Julemærkehjem.

Du kan følge BlueBiking på Facebook.