Kloakarbejde og omkørsler i Jordrup

Onsdag den 10. februar starter kloakarbejdet igen i Jordrup. Denne gang er turen kommet til Knudsbølvej, Vestermarksvej, Møllebakken og Borgergade vest for Kirken. Her kan du få et overblik over omkørslerne.

Udover selve kloakarbejdet etablerer BlueKolding også et regnvandsbassin på marken bag Bøllingvej 11, 13 og 15 og udvider et eksisterende regnvandsbassin i Fynslund bag boldbanerne.

Arbejdet betyder, at vejene gennem Jordrup bliver spærret for gennemkørsel. Klik her for at hente PDF-oversigt over omkørslerne. Da vi kan støde på ukendte forhindringer i jorden, og vejret kan drille, er datoerne for spærringen af de enkelte veje vejledende.

Vi opfordrer i øvrigt alle, der er berørt af projektet, til at følge BlueKolding på Facebook. Her vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at orientere løbende om arbejdet. Der vil også være informationer her på bluekolding.dk

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller kontakte projektleder Martin Staunsbjerg på mast@bluekolding.dk eller 76363636.

Omkørsler i Jordrup fra den 10. februar - 28. marts