Her kan du holde øje med vores aktuelle projekter i hele Kolding Kommune. Du kan se, hvor vi arbejder, hvad vi laver, hvor længe det varer, og hvorfor vi gør det. Og så finder du kontaktoplysninger på den ansvarlige for alle projekter, så du altid kan få mere at vide, hvis du har brug for det.


Separering af kloaksystemet i Tved

BlueKolding renoverer kloaksystemet i Tved og opdeler det i to: Et system til spildevand og et til regnvand. Der er tale om et stort projekt, som er opdelt i etaper og tager mere end tre år at gennemføre. Derfor vil siden her løbende blive opdateret. Du kan også følge med på Facebook. Følg BlueKolding og bliv medlem af vores gruppe BlueKolding i Tved.

Læs mere

Renovering og separering af kloaksystemet i Lunderskov

BlueKolding fornyer kloaksystemet i Lunderskov gennem de kommende tre år og opdeler det ved en såkaldt kloakseparering i ét system til spildevand og ét til regnvand.

OPDATERET DEN 21. JUNI 2020

Læs mere

Renovering og separering i Christiansfeld

BlueKolding fornyer kloaksystemet i Christiansfeld og opdeler det i ét system til spildevand og ét til regnvand. Der er tale om et stort projekt, som tager cirka 5 år at gennemføre. Læs om projektets første etape her og se kort, præsentationer m.v.

OPDATERET DEN 26. JUNI 2020

Læs mere

Nye trykledninger og ny pumpestation, Kolding Åpark – Agtrup

BlueKolding anlægger nye trykledninger fra forrenseanlægget i Kolding Åpark til Centralrenseanlægget i Agtrup samt ny pumpestation.

Læs mere

Rebæk

Vi opdeler kloaksystemet i Rebæk og etablerer to nye kloakledninger, én til regnvand og én til spildevand og et regnvandsbassin. Arbejdet sker for at sikre vandkvaliteten i Kolding Fjord og for at forhindre oversvømmelser af huse og kældre.

Læs mere