Forsyningsselskaber samles til topmøde i Kolding

BlueKolding er blandt værterne, når forsyningsselskaber fra hele Danmark mødes på Koldinghus den 19. marts til det årlige forsyningstopmøde 2019. Flere end 100 repræsentanter fra både el-, vand-, varme- og spildevandsselskaber skal diskutere krav og muligheder for en sektor under stærk bevågenhed og konstant pres.

Forsyningsvirksomheder som BlueKolding bliver mødt med stadigt stigende krav til kvalitet, sikkerhed og effektivitet i forsyningen. Samtidig er de centrale aktører i den stadigt mere ophedede debat om miljø- og klimaudfordringer. Nu mødes selskaberne for at inspirere hinanden og diskutere, hvordan de bedst går udfordringerne i møde og for at diskutere udvikling af forsyningssektoren til gavn for forbrugere både i Danmark og andre steder i verden.

Forsyningsområdet har nemlig også stor politisk bevågenhed, og det gælder ikke kun krav til branchen. Der er klare politiske ambitioner om, at danske løsninger og metoder til eksempelvis energiproduktion, rensning af spildevand og andet kan eksporteres til andre lande. Danske forsyningsvirksomheder og deres private samarbejdspartnere er nemlig blandt de førende i verden på flere teknologiske og digitale områder inden for forsyning. 

Se programmet og læs mere om Forsyningstopmødet her.

Pressen er velkommen til at deltage i hele, eller dele af, konferencen. Der er også mulighed for at arrangere interviews med både arrangører, indlægsholdere og deltagere.