Er dit hus klar til næste skybrud?

De seneste års mange skybrud har forårsaget enorme vandskader på bygninger og ejendele, og intet tyder på, at der vil falde mindre regn i fremtiden. Tværtimod. Derfor har Teknologisk Institut lanceret en ny hjemmeside med råd og vejledning til, hvordan du kan sikre dig mod skybruds-oversvømmelser.

Hjemmesiden bygger på viden, som Teknologisk Institut har indsamlet gennem mange års erfaring inden for skybrudssikring af bygninger.

“Vi har set, at folk nærmest er gået i panik og har forsøgt at skybrudssikre bygninger uhensigtsmæssigt og i nogle tilfælde direkte ulovligt, siger Inge Faldager, der er senior projektleder ved Teknologisk Institut. Hun fortsætter:
“Derfor håber vi, at denne samling af eksempler og informationer på hjemmesiden kan give folk en konkret og saglig viden, de kan arbejde videre med.”

Hjemmsiden vil samle og vise de gode eksempler

På hjemmesiden finder man råd og vejledning om, hvordan man sikrer sig både før, under og efter et skybrud. Inge Faldager kalder hjemmesiden en vidensbase med gode løsninger til skybrudssikringer. Hun opfordrer derfor bygningsejere med gode løsninger, til at sende deres tip ind til hjemmesiden.

“Det er godt at kende flere muligheder, så man kan vælge den, der passer bedst i det enkelte tilfælde. Hjemmesiden er stadig under udvikling, og det er vigtigt, at den indeholder mange løsningsmuligheder til inspiration for andre,” lyder det fra Inger Faldager.

Besøg den nye hjemmeside og se eksempler på, hvordan du kan skybrudssikre din bolig på skybrudssikringafbygninger.dk

Du kan også vinde et skybrudstjek af din bolig, hvis du laver en Lokumsaftale med BlueKolding. Se Lokumsaftalen her.