BlueKolding sender medarbejdere hjem for at undgå corona-smitte og sikre driften

BlueKolding har den 10. marts valgt at lukke sin administration i Kolding Åpark 3 ned indtil videre. Medarbejderne er sendt hjem og passer så vidt muligt deres arbejde, inklusiv henvendelser via telefon og mail, hjemmefra. Det sker for at bidrage bedst muligt til at mindske og bremse udbredelsen af corona-smitte og for at sikre, at BlueKolding fortsat kan sikre bortledning og rensning af spildevandet.

Antallet af smittede med coronavirus stiger time for time i Danmark, og regeringen har yderligere skærpet henstillingerne til både borgere og virksomheder for at mindske og bremse udbredelsen af smitte. På den baggrund har BlueKolding den 10. marts valgt at sende samtlige administrative medarbejdere hjem.

Det betyder, at de kunder og samarbejdspartnere, der har brug for at kontakte BlueKolding, skal gøre det via mail eller telefon. De enkelte medarbejdere kan fortsat kontaktes direkte på egne mailadresser og telefonnumre, og BlueKoldings hovedmail, kontakt@bluekolding.dk, og -telefon, 7636 3636, bliver også besvaret. Det hele foregår dog fra medarbejdernes hjemmeadresser.

Driftsmedarbejderne, som sørger for at holde kloakker og pumper i gang, så spildevandet kan blive ledt væk fra boliger og virksomheder og ud til renseanlæggene, arbejder i mindre hold og med mindst mulig direkte kontakt med hinanden. Det samme gælder de medarbejdere, der sørger for at holde renseanlæggene i gang, så spildevandet fortsat kan renses, før det bliver ledt ud i vandmiljøet.

De særlige tiltag betyder også, at samtlige rundvisninger på centralrenseanlægget i Agtrup er aflyst indtil videre. Det er heller ikke muligt at booke fremtidige rundvisninger, så længe de særlige tiltag er i kraft.

Afledning og rensning af spildevand er vigtig for både mennesker og miljø, og det er netop for at sikre dette, at BlueKolding har valgt at tage det drastiske skridt at sende medarbejderne hjem på ubestemt tid. Der er ikke konstateret smitte hos BlueKolding på nuværende tidspunkt, men to medarbejdere har familiemedlemmer, som er vendt hjem fra rejser til risikoområder og afventer svar på tests for corona-smitte. Vi følger desuden både udviklingen og regeringens og Kolding Kommunes anbefalinger og vil løbende holde kunder og samarbejdspartnere opdateret både her på hjemmesiden og på Facebook og LinkedIn