BlueKolding og Klimavand går crazy i Vamdrup

BlueKolding er med, når der er Crazy Hours i Vamdrup fredag den 17. august fra kl. 18-23. Sammen med Kolding Kommune arbejder BlueKolding under det fælles navn Klimavand for at klimasikre hele Kolding Kommune, og snart kommer turen til Vamdrup.

På Klimavands stand til Crazy Hours i Vamdrup den 17. august kan man møde fagfolk fra både BlueKolding og Kolding Kommune og høre mere om den kommende renovering og omlægning af byens kloakker.

Den største del af byens kloaksystem skal opdeles i to systemer – ét til spildevand og ét til regnvand. Det betyder samtidig, at de fleste grundejere får mulighed for selv at håndtere regnvandet på egen grund, og for mange vil det også betyde muligheden for at få en del af tilslutningsbidraget, knapt 25.000 kr., tilbage fra BlueKolding.

Alt det og meget mere kan du høre om, hvis du besøger Klimavand til Crazy Hours i Vamdrup den 17. august fra kl. 18 til 23. Du kan også få en invitation til Klimamesse Vamdrup, som finder sted den 8. september fra kl. 11-16 i Arena Syd i Vamdrup.