BlueKolding inviterer på sejltur på BlueRiver

BlueKolding er også i år en del af Kolding Light Festival, men på grund af flere igangværende byggeprojekter er der ikke mulighed for varm kakao og hyggestemning i gården i denne omgang. Til gengæld inviterer selskabet på en sejltur på BlueRiver og muligheden for at vinde en BlueBag.

Der plejer at være varm kakao, loungestemning og lysshow i gården hos BlueKolding under Kolding Light Festival. Det er der ikke i år. Selskabet er midt i to store byggeprojekter, og derfor er det hverken forsvarligt eller muligt at invitere gæster indenfor unxder dette års festival.

Til gengæld har BlueKolding sammen med arrangørerne af Lysfestivalen sørget for en anden unik oplevelse. Kolding Å er nemlig i år forvandlet til “BlueRiver”. Her kan gæster stige ombord i eldrevne både og tage turen fra Søndertorv til BlueKolding i Kolding Åpark eller retur og se imponerende lysinstallationer langs åen undervejs.

Som et plaster på såret for dem, der kommer til at savne den varme kakao og hyggelige stemning hos BlueKolding, byder BlueKolding desuden på muligheden for at vinde en BlueBag med lidt varmt til vinteren og fire biografbilletter til familien. Det eneste, man skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at følge BlueKolding på Facebook. Efter Lysfestivalen bliver der trukket lod blandt samtlige følgere.

Læs mere om BlueRiver og installationerne langs åen her

 


 

 

BlueKolding har tidligere budt på både varm kakao og imponerende lysinstallationer under Kolding Light Festival, men flere byggeprojekter betyder, at det ikke er muligt at invitere gæster i år. I stedet står BlueKolding bag attraktionen BlueRiver under dette års lysfestival.