BlueKolding går efter en Danish Design Award 2017

Sidste år blev BlueKolding nomineret til en Danish Design Award i kategorien Visionary Concepts for projektet “Powered by You” – bænkene på Koldings bybusterminal, som er opvarmet med energien fra spildevand. I år har selskabet tilmeldt to projekter i hver to forskellige kategorier.

Sidste år var BlueKolding med i opløbet om en Danish Design Award. Selskabets løsning til opvarmning af bænkene på bybusterminalen med energi fra spildevandet var nomineret i kategorien Visionary Concepts. Det kan du læse mere om her.

I år prøver selskabet igen og har blandt andet tilmeldt videreudviklingen af de opvarmede bænke, nemlig den orange bygning i Design City, hvis 83 ungdomsboliger er opvarmet efter samme princip og udelukkende med energi fra spildevandet. Derudover har BlueKolding tilmeldt den udbudsproces, der tidligere på året indbragte BlueKolding prisen for Danmarks Bedste Udbud 2016. Det kan du læse mere om her.

Herunder kan du se de plancher, der beskriver de to løsninger, og som gerne skal overbevise juryen om, at BlueKolding fortjener en Danish Design Award 2017. Klik på billederne for at forstørre dem.

Løsning: Powered By You 2.0

Løsning: BlueTender – A Better Deal